26/04 εώς 29/04 θα είμαστε κλειστά. Οι παραγγελίες θα εκτελεστούν από 30/04.

Τροποι αποστολησ

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται μόνο στην Ελλάδα, μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ COURIER και αποστέλλονται εντός 1- 5 ημερών. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργασίμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εφόσον η διεύθυνση παράδοσης που δηλώσατε είναι εντός Αττικής και 3-5 εργασίμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται στην διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει στην ιστοσελίδα μας κατά την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των 3,00 ευρώ για κάθε παραγγελία εντός Αττικής και 3,40 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα και προστίθενται αυτόματα στο συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.

Για αποστολές άνω των 30 ευρώ η αντικαταβολή δεν χρεώνεται και για αγορές άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Ο παραπάνω αναφερόμενος χρόνος παράδοσης ενδέχεται να τροποποιηθεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή απρόβλεπτων συνθηκών (π.χ πανελλαδική απεργία εργαζομένων στις μεταφορές κοκ). Η Εταιρεία μας μπορεί να τροποποιεί τους όρους αποστολής και παράδοσης των προϊόντων της, ενώ κάθε τέτοια μεταβολή θα αναρτάται αμέσως στην ιστοσελίδα μας.

Search