Πολιτική Παράδοσης

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται μόνο στην Ελλάδα, μέσω της εταιρείας Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ και αποστέλλονται εντός 1- 5 ημερών. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργασίμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εφόσον η διεύθυνση παράδοσης που δηλώσατε είναι εντός Αττικής και 2-4 εργασίμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο παραπάνω αναφερόμενος χρόνος παράδοσης ενδέχεται να τροποποιηθεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή απρόβλεπτων συνθηκών (π.χ πανελλαδική απεργία εργαζομένων στις μεταφορές κοκ). Η Εταιρεία μας μπορεί να τροποποιεί τους όρους αποστολής και παράδοσης των προϊόντων της, ενώ κάθε τέτοια μεταβολή θα αναρτάται αμέσως στην ιστοσελίδα μας.

Βρείτε αναλυτικότερα τις χρεώσεις των μεταφορικών παρακάτω:

Αποστολή εντός Αττικής
Για αποστολή μέσω δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ , με παράδοση σε 2-4 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,20€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.

Αποστολή εκτός Αττικής
Για αποστολή προς χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση σε 2-4 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€

Δωρεάν Αντικαταβολή / Μεταφορικά
Για αποστολές άνω των 40 ευρώ η αντικαταβολή δεν χρεώνεται και για αγορές άνω των 60 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Παράδοση Σάββατο
Για κάθε αποστολή με εντολή παράδοσης Σαββάτου, η επιβάρυνση ανέρχεται σε επιπλέον 3,00€.

Αντικαταβολή
Για αποστολή με αντικαταβολή υπάρχει επιβάρυνση επιπλέον 2,50€.